چسب کاشی
در چند سال گذشته فقط از ملات سیمان برای نصب کاشی استفاده میشده است که این روش نیازمند نیروی بیشتر و زمان بیشتری می باشد اما امروزه با ورود چسب کاشی و سرامیک در عرصه ساخت و ساز نصب کاشی با صرف انرژی و زمان کمتری صورت می گیرد. در واقع چسب کاشی ماده ای شیمیایی است که بر پایهی نحوه ساخت و مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارد. سرعت نصب به وسیله چسب کاشی بسیار بالا می رود و کار با آن بسیار راحت تر از ملات سیمان می باشد. از انواع چسب کاشی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
چسب کاشی خمیری :
مواد تشکیل دهنده این نوع چسب کاشی رزین های اکریلیکی، مواد معدنی و دیگر افزودنی های شیمیایی می باشد و می توان از آن بر روی تمام سطوح داخلی و خارجی استفاده نمود. نصب کاشی با این نوع چسب به دلیل وزن بسیار پایین آن باعث می شود تا بار وارده بر ساختمان تاحدودی کاهش یابد و وزن کلی ساختمان کم تر شود. از مزایای دیگر این محصول سهولت و سرعت نصب در آن می باشد که خود باعث کاهش یافتن هزینه های مختلف ساختمان می شود.
چسب کاشی پودری:
چسب کاشی پودری به دلیل مقاومت در برابر نفوذ آب مناسب نصب کاشی در کف آشپزخانه، دستشویی و حمام می باشد. این محصول بر پایه سیمان و مواد شیمیایی است و در برابر حرارت و یخبندان بسیار مقاوم است و دارای قدرت چسبندگی بسیار بالایی می باشد. خاصیت الاستیکی و انعطاف پذیری و مقاومت در برابر نشست های ساختمان از دیگر ویژگی های این چسب کاشی می باشد.
چسب کاشی اپوکسی:
این نوع چسب کاشی از رزین های اپوکسی ساخته می شود و در مکان هایی که رطوبت و دما در آن ها بالا می باشد بسیار کاربرد دارد. از چسب کاشی اپوکسی به دلیل قدرت اتصال و چسبندگی بسیار بالایی که دارد برای چسباندن کاشی به سقف نیز می توان استفاده نمود. مقاومت شیمیایی این محصول بسیار بالا می باشد.