چسب کاشی

در چند سال گذشته فقط از ملات سیمان برای نصب کاشی استفاده میشده است که این روش نیازمند نیروی بیشتر و زمان بیشتری می باشد اما امروزه با ورود چسب کاشی و سرامیک در عرصه ساخت و ساز نصب کاشی با صرف انرژی و زمان کمتری صورت می گیرد. در واقع چسب کاشی ماده ای شیمیایی است که بر پایه‌ی نحوه ساخت و مواد تشکیل دهنده انواع مختلفی دارد. سرعت نصب به وسیله چسب کاشی بسیار بالا می رود و کار با آن بسیار راحت تر از ملات سیمان می باشد. از انواع چسب کاشی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

چسب کاشی خمیری :

مواد تشکیل دهنده این نوع چسب کاشی رزین های اکریلیکی، مواد معدنی و دیگر افزودنی های شیمیایی می باشد و می توان از آن بر روی تمام سطوح داخلی و خارجی استفاده نمود. نصب کاشی با این نوع چسب به دلیل وزن بسیار پایین آن باعث می شود تا بار وارده بر ساختمان تاحدودی کاهش یابد و وزن کلی ساختمان کم تر شود. از مزایای دیگر این محصول سهولت و سرعت نصب در آن می باشد که خود باعث کاهش یافتن هزینه های مختلف ساختمان می شود.

چسب کاشی پودری:

چسب کاشی پودری به دلیل مقاومت در برابر نفوذ آب مناسب نصب کاشی در کف آشپزخانه، دستشویی و حمام می باشد. این محصول بر پایه سیمان و مواد شیمیایی است و در برابر حرارت و یخبندان بسیار مقاوم است و دارای قدرت چسبندگی بسیار بالایی می باشد. خاصیت الاستیکی و انعطاف پذیری و مقاومت در برابر نشست های ساختمان از دیگر ویژگی های این چسب کاشی می باشد.

چسب کاشی اپوکسی:

این نوع چسب کاشی از رزین های اپوکسی ساخته می شود و در مکان هایی که رطوبت و دما در آن ها بالا می باشد بسیار کاربرد دارد. از چسب کاشی اپوکسی به دلیل قدرت اتصال و چسبندگی بسیار بالایی که دارد برای چسباندن کاشی به سقف نیز می توان استفاده نمود. مقاومت شیمیایی این محصول بسیار بالا می باشد.


سرامیک کف

 

شاید شما هم در فکر تعویض دکوراسیون داخلی منزل خود هستید. یکی از کارهایی که ما به شما پیشنهاد می دهیم تغییر در کف ساختمان می باشد. سرامیک کف یکی از مصالحی است که در ساخت کف ساختمان می توان از آن بهره گرفت. سرامیک کف با تنوع بالا در طرح و رنگ توانسته جای خود را دربین کف پوش ها باز کند. این تنوع در محصولات سرامیکی باعث شده است که ما بتوانیم آن را با سایر مصالح مانند کاغذ دیواری، دیوار پوش های چوبی و PVC و... برای زیبا سازی ساختمان هماهنگ یا همان ست کنیم. از سرامیک کف می توان در قسمت های مختلف ساختمان مانند کف آشپزخانه، کف حمام، کف دستشویی، پذیرایی و سایر قسمت ها استفاده کرد. هر یک از این قسمت ها نیازمند ویژگی هایی هستند که باید این محصول دارا باشد. در این مطلب ما به شما کمک می کنیم تا بتوانید سرامیک کف مورد استفاده در این قسمت ها را انتخاب کنید. سرامیک کف در پذیرایی بسیار رواج دارد به طوری که یکی از اعضای ثابت هر پذیرایی به احتمال زیاد سرامیک کف می باشد. در هنگام انتخاب سرامیک کف برای پذیرایی باید به این نکته دقت داشت که اگر مساحت پذیرایی بزرگ است از سرامیک های با ابعاد متوسط رو به پایین استفاده شود تا طرح ها و بندهای سرامیک های شما بخشی از خالی بودن فضای بسیار باز و وسیع را جبران کند و اگر مساحت آن نسبتا کم است از سرامیک هایی با ابعاد کوچک استفاده نشود چرا که باعث می شود پذیرایی بیش از حد شلوغ به نظر برسد. در انتخاب سرامیک کف برای آشپزخانه باید به این نکته دقت داشت که محصولی که انتخاب می شود باید به گونه ای باشد که کثیفی و لکه روی آن به راحتی قابل مشاهده باشد تا بتوان به بهداشت آشپزخانه به درستی رسیدگی کرد. همچنین استفاده از سرامیک کف آشپزخانه از فرش بهداشتی تر است و هیچگونه میکروب، باکتری و هیچ عامل کثیفی نمی تواند در آنها نفوذ کند. در گذشته زیبا سازی و اهمیت دادن به دکوراسیون و زیبایی دستشویی زیاد مهم نبود اما امروزه در طراحی دکوراسیون آن دقت زیادی به خرج داده می شود. سرامیک کف دستشویی باید به گونه ای باشد که برای تمیز کاری آن به مشکل برنخورید و نقش و نگار پیچیده ای نداشته باشد و همچنین به دلیل ابریز بودن محیط دستشویی و در معرض رطوبت زیاد بودن آن باید سرامیک در برابر نفوذ آب مقاوم باشد. در انتخاب سرامیک کف برای حمام نیز به این نکاتی که در خرید سرامیک کف دستشویی مطرح شد دقت شود.

 

 


کاشی آشپزخانه

یکی از مصالحی که تاثیر عمده ای در جلوه بخشیدن به دکوراسیون داخلی آشپزخانه دارد کاشی آشپزخانه می باشد. کاشی آشپزخانه باید با عناصر اصلی مانند کابینت ها، صفحه کابینت و کف آشپزخانه از نظر طرح و رنگ هماهنگ باشد. نکته مهمی که در هنگام انتخاب کاشی آشپزخانه باید به آن دقت کرد این است که محل قرار گیری آن کجاست. برای مثال از کاشی هایی براقی که برای دیوار اشپزخانه استفاده می شود به هیچ جه نمیتوان در ساخت کف آشپزخانه استفاده کرد در حقیقت کاشی کف باید به گونه ای باشد که بتوان با ایمنی کامل بر روی آن قدم زد و این در کاشی های براق و گلاسی ممکن نیست و می توانند خطر ساز باشند. یکی از ویژگی هایی که کاشی آشپزخانه دارد این است که می توان از بیش از یک مدل آن در دکوراسیون آشپزخانه استفاده کرد به طوری که هر کدام آرایش و کاربرد مخصوص به خود را دارند. از کاشی آشپزخانه در پشت ظرف شویی نیز می توان استفاده کرد و با کاشی که بر روی دیوار و کف نصب می شود متفاوت است. مواد تشکیل دهنده کاشی آشپزخانه سنگ معدنی، وینیل (نوعی پلاستیک) ، سنگ ساده، چوب پنبه، بامبو، سرامیک، چینی و شیشه هستند. کاشی هایی که از جنس وینیل، بامبو و چوب پنپه هستند برای دیوار آشپزخانه مناسب می باشند و انواع سنگی، سرامیکی و چینی برای کانترها و کف مناسب می باشند. از دیگر موارد استفاده کاشی آشپزخانه می توان به دیوار پشت اجاق گاز و بین کابینتی اشاره کرد.با کمک کاشی های ریز و کوچک که رنگ متضاد از کابینت ها و دیوارها دارند، می توایند از بالا تا پایین دیوار پشت اجاق گاز را کاشی کاری کنید. از کاشی های ریز برای بخش بالایی کانتر آشپزخانه و همچنین برای فضای خالی بین کابینت های پایین و بالایی می توان استفاده کرد. کاشی های طرح‌دار، کاشی های شیشه ای، کاشی های ریز و طرح‌دار، کاشی های رنگی و براق، کاشی های گل‌دار، موج و ستاره و کاشی های طرح برجسته  جند نمونه ای از کاشی آشپزخانه می باشند.


کاشی

در تعریف کاشی باید گفت که به قطعه سنگی مصنوعی که طول و عرض آن مختلف بوده و ضخامت آن چند میلی‌متر است کاشی گفته می شود. یک روی کاشی دارای سطحی شیشه ای و کاملا صاف و صیقلی می باشد. این مصالح ساختمانی در دسته محصولات سفالین و سرامیکی می باشد و در ساختمان سازی اهمیت ویژه ای دارند. کاشی از جمله مصالحی است که از اوایل دوران اسلامی به عنوان مرکز صنعت سفال‌سازی مشهور بوده است و نام آن از نام شهر کاشان برگرفته شده است. مواد تشکیل دهنده کاشی شامل قطعه سفالی است که قسمت اصلی و استخوان‌بندی آن را تشکیل می‌دهد و لعابی که بر روی آن قرار می گیرد و ماده‌ای است شیشه‌ای است.ضریب انبساط این مواد باید با یکدیگر برابر باشد. کاشی در انواع مختلف کاشی بدنه، کاشی کف، کاشی سه بعدی و کاشی پرسلانی قابل خرید می باشد. کاشی بدنه دارای تنوع در سایز و طرح می باشد و لعاب روی آن براق تر از کاشی کف می باشد و از استقامت کمتری برخوردار است.از کاشی بدنه نباید برای سنگ نما و بیرون ساختمان استفاده شود زیرا از جذب اب بالایی برخوردار هستند. کاشی کف در واقع همان سرامیک می باشد که مقاوم تر و مستحکم تر از لحاظ بدنه و لعاب نسبت به کاشی بدنه است. کاشی سه بعدی نسل جدیدی از کاشی می باشد که با استفاده از بروزترین تکنولوژی چاپ و بهره‌گیری از خطای چشم ساخته شده است. کاشی پرسلانی نیز نسل سوم کاشی و سرامیک می باشد و بسیار مقاوم از نظر مقاومت شکست ، با مقاومت سایشی سطح بالا و با تخلخل بسیار پایین برخوردار است. از کاشی ها در ساخت حمام‌ها، توالت‌ها، آشپزخانه‌ها و آب ریزگاه‌های عمومی می توان بهره گرفت همچنین برای تزئینات داخل و خارج ساختمان و همچنین برای بهداشت و عایق رطوبت نیز به کار می‌رود.


بین کابینتی

نیاز مصرف کننده امروزه به سمت و سوی متریالهایی با طراحی و جذابیت بالا پیش می‌رود . از آنجائیکه با توجه به تکنولوژی روز صنعت تولید کاشی و سرامیک رو به پیشرفت است و اینکه استفاده از این متریالهای ساختمانی در دکوراسیون داخلی توسط معماران و دکوراتیو کاران است . البته مدلهای کاشی بین کابینتی از تنوع زیادی برخوردار است و به لحاظ جنس و کیفیت نیز هم این تنوع شامل آن می‌شود . برای معرفی انواع کاشی های بین کابینتی میتوان این گونه آنها را نام برد که : 

- بین کابینتی با جنس استیل : این مدل در ورقه و تایلهای 30*30 تولید شده و بر روی ورقه های توری مانند چسبیده شده است ، که نصب آن براحتی انجام میگیرد . البته و جنس استیل آن کاملا ضد خش نمی‌باشد و از قطعات کوچک در کنار هم تایل را تشکیل می‌دهند . برخی از این قطعه ها براق و برخی مات می باشند که در کنار هم زیبایی منحصر بفردی را تشکیل می دهند . 

- بین کابینتی با جنش شیشه : هر تایل این مدل بین کابینتی 30*30 می‌باشد و از شیشه های رنگی در قطعات کوچک تشکیل شده است . برخی از این محصولات استیکر تصویری زیبا در زیر شیشه ی خام گذاشته شده و از تنوع طرح زیادی برخوردار هستند . یکی از محاسن این تایلهای شیشه ایی ضد خش بودن و براق بودن آن است که جلوه ی خاصی را به نمای آشپزخانه و هر مکانی که در آن کار می شود را می‌دهد . 

-  بین کابینتی از جنس شیشه و فلز : در ساخت این مدل در کنار شیشه از فلز تیتانیوم استفاده شده و تعداد دقعاتی که در آن تیتانیوم بکار رفته به طرح مدل بستگی دارد . اندازه این تایلها 30*30 می‌باشد و این که روی روه های توری چسبیده شده است . 

- کاشی بین کابینتی در ابعاد 30*60 است که از جنس کاشی و درست شده با خاک سفید می باشد ، لعابی که روی کاشی زده می‌شود لعاب کوتینگ و کوتینگ پولیش و حتی ساده می باشد . این محصول مناسب برای بدنه آشپزخانه و بین کابینت و حتی نمای سرویس بهداشتی می باشد . 

یک نکته ی کلی در مورد این محصولات بین کابینتی باید گفته شود که تولید و کاربرد آنها صرفا برای پشت کابینت نیست . و اینکه هر جایی مثل ستون . پشت دوش حمام . پشت آینه در دستشویی استفاده می شود .